Περίοδο όξυνσης φαίνεται να περνούν τα περί τη φιλοζωία και τα αδέσποτα της Ξάνθης ζητήματα. Πριν στεγνώσει το μελάνι της συνέντευξης της Άννας Μαρίας Ζαφειριάδου στο indexanthi, αντιγράφουμε από τη σελίδα του facebook "αδεσποτούλια Ξάνθης" χωρίς να αλλάξουμε το παραμικρό:

ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΜΕΝ ,

ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΔΕ

Στα πλαίσια της μη συνετής και συνεπούς δράσης του ο ΦΟΞ, που οδήγησε πολλά στελέχη του μαζί με την πρώην πρόεδρο να αποστασιοποιηθούν απο τις δράσεις του προέβει σε ένα ακόμη ατόπημα.

Αυτήν την φορά με την συνδρομή του Δήμου Ξάνθης με το να περισυλέξουν για στειρωση ζώα ΗΔΗ στειρωμένα.

Σε σχετική ερώτηση προβάλανε αστεία επιχειρήματα τα του τύπου πως θα στειρωνόταν λόγω οίστρου, την στιγμή που θα μπορούσαν με ένα εύκολο έλεγχο να διαπιστώσουν αν ήταν στειρωμένα ή όχι.

Για άλλη μια φορά η επιπολαιότητα , η ημιμάθεια , η τσαπατσουλιά και η ενέργεια για το θεαθήναι και μόνο , παραλίγο να οδηγήσει σε χωρίς λόγο ταλαιπωρία των ήδη ταλαιπωρημένων ζωντανών.

Αγαπητοί μου η φιλοζωία δεν είναι εφάμιλο των συζητήσεων και των κοινωνικών σχολίων την ώρα του καφέ, είναι κάτι ιερό και ζωντανό γιατί ασχολείτε με ψυχές και το ιερό δικαίωμα στη ζωή.

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!

 

Καλαϊδόπουλος
zolotas