Πολιτισμός

Με την παιδική παράσταση "Χάνσελ και Γκρέτελ" των αδελφών Γκριμ επανέρχεται στην Ξάνθη το Μικρό Θέατρο Λάρισας, παρουσιάζοντάς την στο Δημοτικό Θέατρο Ξάνθης το πρωί (11.30) και το απόγευμα (17.30) της Κυριακής 26 Ιανουαρίου.

Περισσότερα...

Την Αγγελική Πεχλιβάνη και το βιβλίο της "Πεζή οχούμενη" παρουσιάζουν το βράδυ (20.00) της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου το βιβλιοπωλείο "Δύο" και οι εκδόσεις "Κίχλη".

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η ποιήτρια Γλυκερία Μπασδέκη και ο συγγραφέας Κώστας Καβανόζης. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τη συγγραφέα.

Περισσότερα...

Τα εγκαίνια ατομικής έκθεσης ζωγραφικής με 31 έργα του εικαστικού Θοδωρή Μαρκόπουλου με τίτλο "Telegraph road on canvas" πραγματοποιούνται το απόγευμα (19.00) του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου στην καπναποθήκη "Π" από τον Σύλλογο Φίλων Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

Περισσότερα...

Ομιλία του Mikeius με τίτλο "Η επιστήμη ως αντίδοτο στον τρόμο", με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του "What the fact!?" διοργανώνεται το απόγευμα (19.00) της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου στο βιβλιοπωλείο "Δύο". Μετά το τέλος της, ο Mikeius θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει βιβλία.

 

Μια ενδιαφέρουσα ξενάγηση στον χώρο του κινηματογράφου με άξονα την Ξάνθη διοργανώνεται το βράδυ (20.00) της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης από την κινηματογραφική λέσχη της Φ.Ε.Ξ.

Περισσότερα...

Καλαϊδόπουλος
zolotas