XanTheater

  • Είναι μακράν η πιο κακοφωτισμένη πόλη
  • Έσπευσαν να γράψουν οι... γνωστοί (αργυρώνητοι και τζαμπατζήδες), αλλά η πραγματικότητα τους χαστουκίζει
  • Την ημέρα και ώρα των συγκεντρώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου θεώρησε καταλληλότερη για να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης!... Τελικά τα "μάζεψε" ή το "μάζεψαν" κάποιοι
  • Κουράγιο παιδιά
  • Δεν έχουν ώρα ανάρτησης (πονηρά σκεπτόμενοι), γράφουν όμως "συμβαίνει αυτή την ώρα"! Κι ο αναγνώστης συγχύζεται (και με τις δύο έννοιες της λέξης)...
  • Το είδαν στο indeXanthi.gr και τους άρεσε. Προσέτρεξαν στην πηγή, το έκαναν copy-paste αλλά... ξέχασαν να την αναφέρουν. Όπως κάνουν καθημερινά...

Myblogs.gr

Αγαπητοί μου συμπολίτες

Με αίσθημα ευθύνης, αγάπης και διάθεση να προσφέρω στον τόπο μου, θέλω να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να στηρίξω τον Χριστόδουλο Τοψίδη και να συμπορευθώ με τον συνδυασμό του «Περιφερειακή Σύνθεση» στις περιφερειακές εκλογές του 2019.

Καθώς βρισκόμαστε σε έναν κυκεώνα κοινωνικο-οικονομικών αλλαγών, γνωρίζω πως η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη έχουν όλες τις δυνατότητες να διεκδικήσουν και να κερδίσουν το στοίχημα της ευημερίας και της ανάπτυξης, βγάζοντάς μας από το τέλμα που βρισκόμαστε και τοποθετώντας μας εκεί που πραγματικά αξίζουμε.

Πατώντας γερά στα πόδια μας και χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία μας, πιστεύω πως το κοινό μας όραμα θα γίνει σύντομα πραγματικότητα. Στην «Περιφερειακή Σύνθεση» πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να τελειώσουν τα λόγια και να ξεκινήσει η πραγματική δουλειά. Μαζί θα τα καταφέρουμε.

Βιογραφικό

Γεννημένος στη Θράκη το 1985, ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης δραστηριοποιείται στον κλάδο της οινοποιίας, συνεχίζοντας μαζί με τα αδέλφια και τη μητέρα του, το όραμα του αείμνηστου πατέρα του, γιατρού Νίκου Βουρβουκέλη.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στο "Αλεξάνδρειο" Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης ως γεωπόνος-τεχνολόγος, έφυγε για τη Γερμανία όπου παρακολούθησε ανάλογα με την ειδικότητά του μαθήματα στο Πανεπιστήμιο "Heilbronn". Η επιστροφή του στην Ξάνθη το 2009 σηματοδότησε την έναρξη της εντατικής ενασχόλησής του με τα αμπέλια και το οινοποιείο. Ανέλαβε άμεσα την ευθύνη για την αμπελοκαλλιέργεια και παράλληλα μαζί με τον αδελφό του Γιώργο, φρόντισαν να αναπτύξουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό το δίκτυο πωλήσεων για τους οίνους του Κτήματος Βουρβουκέλη.

Ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης, ακολουθώντας τον δρόμο που του έδειξε ο πατέρας του, δεν παραλείπει να ασχολείται έμπρακτα και ιδιαίτερα ενεργά με τα κοινά και την προσφορά στον συνάνθρωπο. Εδώ και χρόνια έχει αναπτύξει πλούσια δράση στους τομείς της τέχνης, του αθλητισμού, αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος. Συμμετέχει ενεργά σε πολιτιστικούς συλλόγους, παρέχοντας βοήθεια τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε υλικοτεχνικές υποδομές.

Πέραν της εμπειρίας του στο επιχειρηματικό πεδίο, όπου ως επαγγελματίας γνωρίζει και αντιμετωπίζει σε καθημερινή βάση τις δυσκολίες που υπάρχουν, ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης, έχει μπει ήδη στην ενασχόληση με τα κοινά και την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην καθημερινότητα του πολίτη. Είναι ενεργό μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Αβδήρων, αλλά και του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος.

Ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης είναι παντρεμένος με την Έλλη Ορφανίδη και έχουν δυο παιδιά, την Αναστασία και τον Νικόλα.