XanTheater

  • Όλα καλά, όλα ανθηρά στην Ξάνθη... εκτός από την τιμή της βενζίνης
  • "Φίδι στα καμαρίνια του ανοιχτού δημοτικού θεάτρου Ξάνθης" λέει είδηση της 1ης Αυγούστου. Πού είναι το περίεργο;
  • Το... καλοκαιράκι φέρνει συνεχείς αναβολές συνεδριάσεων δημοτικών οργάνων σε δήμους της Π.Ε. Ξάνθης
  • Δεν έχουν ώρα ανάρτησης (πονηρά σκεπτόμενοι), γράφουν όμως "συμβαίνει αυτή την ώρα"! Κι ο αναγνώστης συγχύζεται (και με τις δύο έννοιες της λέξης)...
  • Το είδαν στο indeXanthi.gr και τους άρεσε. Προσέτρεξαν στην πηγή, το έκαναν copy-paste αλλά... ξέχασαν να την αναφέρουν. Όπως κάνουν καθημερινά...

Myblogs.gr

Νίκος

Με σύνθημα "Δυναμώνουμε το Κ.Κ.Ε. παντού για να δυναμώσει η λαϊκή διεκδίκηση, για τις ανάγκες μας, το δίκιο μας", η Λαϊκή Συσπείρωση παρουσιάζει τους υποψηφίους της για τον δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης το απόγευμα (19.00) της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης.

 

Θα μιλήσουν το μέλος της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε., γραμματέας της Ε.Π. Α.Μ.-Θ. του κόμματος και υποψήφιος περιφερειάρχης Α.Μ.-Θ. με τη Λαϊκή Συσπείρωση Δημήτρης Παπατολίδης και το μέλος της Ε.Π. Α.Μ.-Θ. του Κ.Κ.Ε. και υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης Κώστας Βογιατζής.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνονται τα ακόλουθα:

Με την εκδήλωση για την παρουσίαση ενός μέρους των ψηφοδελτίων στον δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, θέλουμε να απευθύνουμε ένα ευρύτατο κάλεσμα συμπόρευσης με το Κ.Κ.Ε. μπροστά στην εκλογική μάχη του Μάη. Η σύνθεση του ψηφοδελτίου μας αποτυπώνει αυτή τη δυνατότητα αλλά και τη δυναμική που μπορεί να αποκτήσει η κοινή δράση, ο κοινός αγώνας με τους κομμουνιστές στον δήμο Ξάνθης και στην Περιφέρεια στις ευρωεκλογές.

Διανύουμε μια ευνοϊκή πολιτική συγκυρία για την πολιτική πάλη που κάνει το Κ.Κ.Ε. απέναντι στο αστικό πολιτικό σύστημα. Απέναντι στο νέο σκηνικό διπολισμού που καλεί τον λαό μας να διαλέξει ανάμεσα στο μικρότερο κακό. Ένα διπολισμό φτιαγμένο από τα παλιά σκάρτα υλικά, ταυτισμένο στις στρατηγικές επιλογές που καθορίζουν τη δύσκολη καθημερινότητα του λαού μας, που σκιαμαχεί όμως στήνοντας πλαστές διαχωριστικές γραμμές. Τώρα λοιπόν που οι αυταπάτες για τον ΣυΡιζΑ βούλιαξαν στο βούρκο της διαχείρισης μιας εχθρικής πολιτικής που εδώ και τέσσερα χρόνια αποφασίζουν - ψηφίζουν - υλοποιούν, φορτώνοντας ασήκωτα πλέον βάρη στις λαϊκές πλάτες. Τώρα που το "μια από τα ίδια" της Ν.Δ. ετοιμάζεται να διαδεχτεί τους κωλοτούμπες που πάλιωσαν. Τώρα που γεμίσαμε από σουλατσαδόρους βουλευτές, κόμματα-αναχώματα, πρόθυμους συγκυβερνήτες.

Τώρα το κάλεσμα του Κ.Κ.Ε. είναι η επιλογή μάχης για τους ανθρώπους του λαού που στέκονται με οργή και αγανάκτηση, που δεν τους ταιριάζει η βούλα του Ν.Α.Τ.Ο. και της Ε.Ε. πάνω στην κυβέρνηση Τσίπρα-Καμένου, με τους "καμένους" σήμερα χωρίς τον Καμμένο, που προβληματίζονται για τις θυσίες που συνεχίζονται στο βωμό της ανάπτυξης που είναι κομμένη και ραμμένη στα συμφέροντα των καπιταλιστών. Ας το σκεφτούμε δουλεύοντας την πείρα αυτών των χρόνων. Οι αλλαγές, η ανατροπή, που έχουν ανάγκη οι νέοι, οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες, η φτωχολογιά της Ξάνθης, θα έρθει από τα κάτω με οργάνωση και αγώνα παντού. Το λέμε καθαρά - δυνατά - τίμια: Ισχυρό Κ.Κ.Ε. σε όλες τις κάλπες. Ισχυρό στον δήμο και στην Περιφέρεια. Η Λαϊκή Συσπείρωση, το ψηφοδέλτιό μας, μπορεί να εκφράσει ένα ρεύμα συμπόρευσης - αγώνα - αλλαγής στην Ξάνθη και στην Περιφέρεια.

 

Καλαϊδόπουλος