Διάφορα

Με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε. ότι ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κος Ιωάννης Πλακιωτάκης, με έγγραφό του από τις 16/1/2020 καλεί τη Δημόσια Αρχή Λιμένων του Υ.Ε.Ν. να ανακαλέσει και να ακυρώσει τον διεθνή ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό για την ανέλκυση του ναυαγίου του "Sea Diamond" στη Σαντορίνη που είχε αναρτήσει η Δ.Α.Λ. στις 9/12/2019, καθώς και οποιαδήποτε άλλη συναφή πράξη της!

Περισσότερα...

Συνεδριάζει το μεσημέρι (12.30) της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τα ακόλουθα δεκαεπτά θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Περισσότερα...

Τρεις μήνες μετά την προηγούμενη αναφορά (εδώ), επανερχόμαστε στο ζήτημα-εμπαιγμό του ναυαγίου της Σαντορίνης, κοινοποιώντας την ακόλουθη επιστολή με τον παραπάνω τίτλο της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Θηραίων Πολιτών για την Ανέλκυση του Κ/Ζ "Sea Diamond" (παρατίθεται αυτούσια):

Περισσότερα...

Επιχειρήθηκε τις τελευταίες ημέρες συντονισμένα τόσο από υπουργούς της κυβέρνησης όσο και από εκπροσώπους των αστυνομικών υπαλλήλων, μία έμμεση πίεση στους εισαγγελικούς λειτουργούς για τροποποίηση των ποινικών διώξεων που έχουν ήδη ασκηθεί σε βαθμό πλημμελήματος, προκειμένου να χαρακτηριστούν ως κακουργήματα συγκεκριμένες κατηγορίες υποθέσεων που αφορούν επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών.

Περισσότερα...

Συνεδριάζει το μεσημέρι (12.30) της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τα ακόλουθα δώδεκα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Περισσότερα...

Καλαϊδόπουλος
zolotas