XanTheater

  • Μόνο η πόλη απελευθερώθηκε στις 4 Οκτωβρίου; Η περιοχή του "Flamingo" και κάποιες άλλες; Δεν "εορτάζουν";
  • Δεν βγήκε στις Γιορτές Παλιάς Πόλης το τρενάκι του δήμου Ξάνθης - Διάχυτη η ανησυχία για την υγεία του...
  • "Και τώρα τι θα γενούμε χωρίς βαρβάρους; Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις"
  • Φαινόμενα αισχροκέρδειας; Α, μπα...
  • Δεν έχουν ώρα ανάρτησης (πονηρά σκεπτόμενοι), γράφουν όμως "συμβαίνει αυτή την ώρα"! Κι ο αναγνώστης συγχύζεται (και με τις δύο έννοιες της λέξης)...
  • Το είδαν στο indeXanthi.gr και τους άρεσε. Προσέτρεξαν στην πηγή, το έκαναν copy-paste αλλά... ξέχασαν να την αναφέρουν. Όπως κάνουν καθημερινά...

Myblogs.gr

Νίκος

Αυτοί που μισούν τον άνθρωπο θα ήταν ποτέ δυνατό να αγαπούν τα ζώα; Προφανώς και όχι. Ο λόγος για τους εγκληματίες ναζί της Χρυσής Αυγής που παρά τις κατά καιρούς προσπάθειές τους να παραστήσουν τους «φιλόζωους», έχει αποκαλυφθεί πλήρως το πραγματικό αποκρουστικό τους πρόσωπο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας περιπτώσεις βασανισμού και κακομεταχείρισης ζώων από άτομα φασιστικών αντιλήψεων, χρυσαυγίτες και λοιπά ακροδεξιά δίποδα.

Τον Φεβρουάριο του 2017 διαβάσαμε την είδηση ότι χρυσαυγίτης ακρωτηρίασε τα αυτιά του σκύλου του και μάλιστα ανέβασε το «κατόρθωμά» του στο Facebook, απειλώντας και τραμπουκίζοντας όποιον τολμούσε να τον κατακρίνει (zoosos.gr, 18/2/2017). Το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς οι «φιλόζωοι» φασίστες βλέπουν τα ζώα συντροφιάς (ιδιαίτερα τα σκυλιά) ως φονικά «εργαλεία», ειδικά εκπαιδευμένα ώστε να επιτίθενται κατ’ εντολή του αφεντικού.

Στο πλαίσιο αυτό, η ναζιστική οργάνωση έχει ταχθεί ανοιχτά, μέσα στη βουλή (23 Ιανουαρίου 2014) υπέρ του «ακρωτηριασμού των σκυλιών»(!) των κυνηγών και των κτηνοτρόφων. Όπως με τους ανθρώπους έτσι και με τα ζώα, οι ναζί θέλουν κάθε τι που βρίσκεται γύρω τους να αποτελεί πειθήνιο όργανο υποταγμένο στους σκοπούς τους. Όταν λοιπόν δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό στο να μαχαιρώσουν και να σκοτώσουν έναν πρόσφυγα ή μετανάστη, είναι προφανές ότι δεν θα «κολλήσουν» στον βασανισμό ενός ανυπεράσπιστου ζώου.

Οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες εκπαιδεύονταν στο… σφάξιμο προβάτων και κατσικιών, προτού ξεκινήσουν τις δολοφονικές τους επιθέσεις απέναντι σε μετανάστες και εργάτες. Από τη διαδικασία των καταθέσεων για την κατηγορία περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης (που ξεκίνησε μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα), προκύπτει ότι μέλη της Χρυσής Αυγής εκπαιδεύονταν σε μαντριά περιοχών της Αττικής, προβαίνοντας «σε μαζικές σφαγές αμνοεριφίων σε στάνες, προκειμένου να τους διδαχτεί η τεχνική των χτυπημάτων με μαχαίρι στην καρωτίδα».

Υπενθυμίζεται ότι στις 14 Φεβρουαρίου στη βουλή, οι δεκαέξι βουλευτές της Χρυσής Αυγή ψήφισαν κατά του άρθρου 24Α που προέβλεπε αυτοτελή αναφορά στην προστασία των ζώων. Κατά του άρθρου 24Α ψήφισαν επίσης η Νέα Δημοκρατία και 84 βουλευτές του ΣυΡιζΑ, σε αντίθεση με τους βουλευτές του Κ.Κ.Ε. που ψήφισαν υπέρ.

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι χρυσαυγίτης και φιλόζωος είναι έννοιες ασυμβίβαστες. Όταν μισείς τους ανθρώπους είναι επόμενο ότι θα μισείς και τα ζώα. Η ναζιστική ιδεολογία από την οποία πηγάζει ο εγκληματικός, μισάνθρωπος χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για όποια φιλοζωική στάση ζωής.

πηγή

 

yavuz
Μπουμπούκης
Καλαϊδόπουλος