Επιλεγμένα Αρθρα

Με την παιδική παράσταση "Χάνσελ και Γκρέτελ" των αδελφών Γκριμ επανέρχεται στην Ξάνθη το Μικρό Θέατρο Λάρισας, παρουσιάζοντάς την στο Δημοτικό Θέατρο Ξάνθης το πρωί (11.30) και το απόγευμα (17.30) της Κυριακής 26 Ιανουαρίου.

Περισσότερα...

Την Αγγελική Πεχλιβάνη και το βιβλίο της "Πεζή οχούμενη" παρουσιάζουν το βράδυ (20.00) της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου το βιβλιοπωλείο "Δύο" και οι εκδόσεις "Κίχλη".

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η ποιήτρια Γλυκερία Μπασδέκη και ο συγγραφέας Κώστας Καβανόζης. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τη συγγραφέα.

Περισσότερα...

Τόσα προγράμματα κατάρτισης από τον Ο.Α.Ε.Δ.! Τόσες Κυριακές και "λευκές νύχτες" ανοιχτή η αγορά!

Θαρρείς και αυτό που λείπει από τους άνεργους είναι η κατάρτιση και από τους καταναλωτές ο χρόνος!…

 

Τον Θωμά Κοροβίνη και το νέο βιβλίο του "Ολίγη μπέσα ωρέ μπράτιμε – Η τελευταία ώρα του Οδυσσέα Ανδρούτσου" παρουσιάζουν το απόγευμα (19.00) του Σαββάτου 18 Ιανουαρίου το βιβλιοπωλείο "Δύο" και οι εκδόσεις "Άγρα". Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας, η ποιήτρια Γλυκερία Μπασδέκη και ο συγγραφέας Κώστας Καβανόζης.

Περισσότερα...

Διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για το παραεμπόριο "που κλέβει τις δουλειές των καταστηματαρχών" και για… "τους ξένους που μας παίρνουν τις δουλειές". Είναι οι ίδιοι που ζητάνε τζαμπατζήδες "δημοσιογράφους" να τους γεμίζουν τις σελίδες, υπονομεύοντας την ίδια τη δουλειά τους! Νομίζοντας πως όλοι οι άλλοι τρώνε κουτόχορτο ή δεν τους βλέπουν…

 

Καλαϊδόπουλος
zolotas