Κοινωνία

Παραθέτουμε τις εβδομήντα οκτώ ξανθιώτικες επιχειρήσεις που βρίσκονται μεταξύ των 14.083 νομικών προσώπων-οφειλετών του δημοσίου ή/και των φορέων κοινωνικής ασφάλισης, με βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή άνω των 150.000 ευρώ, τα ονόματα των οποίων δημοσιοποίησε η Α.Α.Δ.Ε.

Περισσότερα...

Σε συνέχεια του αρχικού καλέσματος για συγκομιδή και προσφορά ελιών (εδώ), το γηροκομείο Ξάνθης ανακοινώνει τα ακόλουθα και ζητά τη βοήθεια των συμπολιτών μας:

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικο παζάρι στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης διοργανώνει το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου (08.00-15.00) το παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης (πρώην Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης).

Περισσότερα...

Όπως συνέβη και χθες, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα και αύριο (Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30 Νοεμβρίου) από τις 09.00 ως τις 12.30 τα ταμεία της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ., λόγω διακοπής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή που οφείλεται σε εργασίες στο δίκτυο της Δ.Ε.Η.

 

Στον ορεινό μειονεκτικό δήμο Μύκης της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης ζουν 1.200 καπνοπαραγωγοί που παλεύουν να παραμείνουν στο επάγγελμα. Η καλλιεργήσιμη γη αποτελεί μόλις το 25% των εδαφών στην περιοχή.

Περισσότερα...

Mustafa