Πολιτική

Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το κίνημα βρίσκεται στα καλύτερά του, κάτι που επιβεβαιώνεται όχι μόνο από τις δράσεις (άλλωστε κυριαρχεί η θερινή ραστώνη), αλλά και από ανακοινώσεις και αναφορές στο διαδίκτυο.

Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά σε κάποιες ιστοσελίδες και blogs της Ξάνθης, βλέπουμε –μεταξύ πολλών άλλων- τα εξής:

Περισσότερα...

Στις 31 Ιουλίου η κοινοβουλευτική ομάδα του Κ.Κ.Ε. κατέθεσε τροπολογία για την απλήρωτη εργασία, η οποία στις μέρες μας έχει πάρει μορφή γάγγραινας, τσακίζοντας τη ζωή χιλιάδων εργαζομένων οι οποίοι δίπλα στους αναρίθμητους αντεργατικούς και φορομπηχτικούς νόμους των τεσσάρων μνημονίων, βλέπουν να μην καταβάλλονται ούτε τα δεδουλευμένα τους.

Περισσότερα...

Συνάντηση εργασίας με τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου, είχαν οι βουλευτές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης του ΣυΡιζΑ, με αφορμή την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την ανώτατη εκπαίδευση.

Περισσότερα...

Η παραίτηση από τη θέση του αντιδημάρχου Τοπείρου και η ανεξαρτητοποίησή του Ν. Κιατίπη, προέδρου της ΝοΔΕ Ξάνθης, συνοδεύτηκε με μια επιστολή παραίτησης γεμάτη πικρία και απογοήτευση.

Περισσότερα...

Επίσκεψη στην Ξάνθη πραγματοποίησε την Τρίτη 25 Ιουλίου η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και ο τοπικός ΣυΡιζΑ κοινοποίησε το ακόλουθο σχετικό δελτίο τύπου (παρατίθεται αυτούσιο):

Περισσότερα...