Πολιτική

Επίθεση στον περιφερειάρχη Α.Μ.-Θ. εξαπολύει ο ΣυΡιζΑ Ξάνθης με αφορμή το πρόσφατο δελτίο τύπου για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, σημειώνοντας τα ακόλουθα σε ανακοίνωσή του (παρατίθεται αυτούσια):

Περισσότερα...

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που έδωσαν το "παρών" και μαζικοποίησαν τη χθεσινή απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜε στην Ξάνθη μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους, φοιτητές κι ανέργους.

Περισσότερα...

Σε συγκέντρωση καταγγελίας των εργατικών «ατυχημάτων» καλεί το πρωί (11.30) του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας και η Ταξική πορεία, σημειώνοντας -με τον παραπάνω τίτλο- τα ακόλουθα:

Περισσότερα...

Από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη Ξάνθης κοινοποιήθηκαν η πρόταση νόμου και η αιτιολογική έκθεση του κόμματος για την προστασία της πρώτης κατοικίας και τα μέτρα στήριξης για τα νησιά (παρατίθενται αυτούσιες):

Περισσότερα...

Από τα χαράματα οι ταξικές δυνάμεις συμβάλανε στην επιτυχία της γενικής απεργίας στην e-Value. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία όπου χαιρετισμό έκανε ο Βαγγέλης Βακιρτζής, μέλος της γραμματείας Ξάνθης της Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε. και την κεντρική ομιλία ο Κώστας Βογιατζής, μέλος της γραμματείας Ξάνθης του ΠΑΜε. Στη συγκέντρωση συμμετείχε και ο Σύλλογος Οικότροφων Φοιτητών Ξάνθης. Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ με το τέλος της πορείας οι συγκεντρωμένοι επέστρεψαν στην e-Value.

 

Mustafa