Ξάνθη

Βραδιά κλασικής μουσικής διοργανώνει το βράδυ (20.00) της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου στον Πολυχώρο Σκέψης και Τέχνης ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

Περισσότερα...

Οι πρόσφατες κινήσεις της Εισαγγελίας και της Αστυνομίας Ροδόπης αποτελούν μια ακόμη έκφραση της φασιστικοποίησης της δημόσιας και πολιτικής ζωής. Συγκεκριμένα στις 30 Νοέμβρη στάλθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής έγγραφο προς το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με το οποίο -στα πλαίσια μιας προκαταρκτικής εξέτασης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ροδόπης- ζητούνται από το Πανεπιστήμιο τα εξής:

Περισσότερα...

Συνεδριάζει το μεσημέρι (13.00) της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Μύκης με τα ακόλουθα επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Περισσότερα...

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων Μειονοτικών Σχολείων – αποφοίτων Ε.Π.Α.Θ. που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, ως εξής:

Περισσότερα...

Συνεδριάζει μετεκλογικά το απόγευμα (19.00) της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ξάνθης με τα ακόλουθα τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Περισσότερα...

Mustafa