Ξάνθη

Συνεδριάζει το μεσημέρι (13.30) της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων με τα ακόλουθα δέκα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Περισσότερα...

Παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Χαραλαμπίδη "Νέα αναπτυξιακή παιδεία – Η ανάκτηση του ελληνικού τρόπου" από τον τέως πρύτανη του Δ.Π.Θ. Αθανάσιο Καραμπίνη και ομιλία του συγγραφέα με θέμα "Νέα αναπτυξιακή παιδεία – Το πρότυπο της Θράκης", διοργανώνεται το απόγευμα (19.00) του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου από το Κοινωνικό Κέντρο "Σταύρος Χαλιορής" στο Μαγικό Ξάνθης.

Περισσότερα...

Ο δήμος Ξάνθης συμμετέχει στις 19 και 20 Οκτωβρίου σε διεθνές workshop που πραγματοποιείται στη Χρυσούπολη, με σκοπό τη σύνταξη φακέλου υποψηφιότητας προκειμένου να συμπεριληφθεί ο ποταμός Νέστος στο παγκόσμιο περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Άνθρωπος και βιόσφαιρα» (ΜaΒ/UNESCO), το οποίο χρηματοδοτείται από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Περισσότερα...

Μετά την αναβολή της πρώτης… απόπειρας γενικής συνέλευσης του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης, η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΠΑΜε) εξέδωσε την ακόλουθη εναγώνια ανακοίνωση για τη σημερινή συνέλευση (παρατίθεται αυτούσια):

Περισσότερα...

Εκδηλώσεις του φεστιβάλ «Η Ξάνθη του Μάνου Χατζιδάκι», κινηματογραφικό αφιέρωμα στον Soxei Imamura, διάλεξη για την αρχαιολογική έρευνα στη Μαρώνεια, "προβολή της Πέμπτης" και βιβλιοπαρουσίαση, περιλαμβάνει αυτή η εβδομάδα στη Φ.Ε.Ξ. ως εξής:

Περισσότερα...