Διάφορα

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ., έχοντας υπόψη την αυξημένη ζήτηση τροφίμων ζωικής προέλευσης κατά τις ημέρες των εορτών, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό για τα εξής:

Περισσότερα...

Μαύρα Χριστούγεννα για τις 9.500 σχολικές καθαρίστριες. Απαράδεκτο το υπουργείο Παιδείας, αδιαφορεί για τα δεδουλευμένα των εργαζομένων.

Ενώ υπολείπονται μόνο δέκα ημέρες για τα Χριστούγεννα, οι 9.500 εργαζόμενες συμβασιούχες καθαρίστριες των δημοσίων σχολείων, με ευθύνη της κυβέρνησης και ειδικά του υπουργείου Παιδείας, παραμένουν απλήρωτες από την έναρξη του σχολικού έτους, δηλαδή εδώ και τέσσερις μήνες δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ για την εργασία τους!

Περισσότερα...

Απίστευτο! Η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης ζητά από το Πανεπιστήμιο Θράκης να της γνωρίσει τους καθηγητές που επιστημονικά έχουν χρησιμοποιήσει τον όρο «τουρκική μειονότητα»!

Περισσότερα...

Συνεδριάζει το πρωί (11.00) της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τα ακόλουθα δεκαεννιά θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Περισσότερα...

Τις ποινικές προεκτάσεις της διαχείρισης αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων, με στοιχεία για υποθέσεις που απασχολούν τα ποινικά δικαστήρια στη Ροδόπη, παρουσίασε ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης Διονύσιος Λαμπρίδης, αναδεικνύοντας την ολοένα και μεγαλύτερη ενασχόληση των δικαστικών αρχών με τα πρόβλημα των αδέσποτων.

Περισσότερα...

Mustafa