Κοινωνία

Μπορεί κάποιοι να έχουν τις… αιώνιες απόψεις τους, όμως οι αντιδράσεις για την Ηριάννα πληθαίνουν ευχάριστα. Μετά τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τον Γιάννη Αγγελάκα και τους 31 ποιητές, ο Παύλος Παυλίδης (άλλοτε "Ξύλινα σπαθιά") γράφει στη σελίδα του στο facebook για την Ηριάννα και με αυτή την αφορμή μιλάει για μια προσωπική του περιπέτεια. Όσο για τις υπογραφές που συγκεντρώνονται, ήδη ξεπέρασαν τις είκοσι χιλιάδες.

Περισσότερα...

Οι Συμβολαιογραφικοί Σύλλογοι Ελλάδας, αφού εξασφάλισαν τον ρόλο τους στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, αποφάσισαν να σταματήσουν την αποχή τους ακόμη και από τους ελάχιστους πια πλειστηριασμούς κατοικιών από τους οποίους απείχαν.

Περισσότερα...

Η σωματική άσκηση μέσω του αθλητισμού και γενικότερα διάφορων δραστηριοτήτων, πρέπει να θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή ενός ανθρώπου σε όλες τις ηλικίες. Πόσω μάλλον στις μικρότερες ηλικίες, όπου είναι και θέμα παιδείας το να ριζωθούν σε κάθε παιδί τα οφέλη της άθλησης.

Περισσότερα...

1.502.867 νοικοκυριά -το 38,8% όσων υπέβαλαν δηλώσεις μέχρι την περασμένη Πέμπτη- θα πληρώσουν συνολικά 1.488.324.357 ευρώ, δηλαδή κατά μέσο όρο από 990,32 ευρώ, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την εκκαθάριση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων.

Περισσότερα...

Τα τέσσερα εκατομμύρια πολίτες αγγίζει ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που ζουν υπό τον κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού στην Ελλάδα, με μόλις δύο χώρες στην Ευρώπη να αντιμετωπίζουν χειρότερες συνθήκες, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΕλΣτατ.

Περισσότερα...

Λογιστικά - Φοροτεχνικά