Ελλάδα

Μπορεί κάποιοι να έχουν τις… αιώνιες απόψεις τους, όμως οι αντιδράσεις για την Ηριάννα πληθαίνουν ευχάριστα. Μετά τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τον Γιάννη Αγγελάκα και τους 31 ποιητές, ο Παύλος Παυλίδης (άλλοτε "Ξύλινα σπαθιά") γράφει στη σελίδα του στο facebook για την Ηριάννα και με αυτή την αφορμή μιλάει για μια προσωπική του περιπέτεια. Όσο για τις υπογραφές που συγκεντρώνονται, ήδη ξεπέρασαν τις είκοσι χιλιάδες.

Περισσότερα...

Τρεις νέες πράξεις συνολικού προϋπολογισμού 2.787.075 ευρώ που αφορούν σε φροντίδα, φιλοξενία και στήριξη παιδιών απόρων οικογενειών και παιδιών με αναπηρία, εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης 2014-2020.

Περισσότερα...

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία από τις 26 Μαΐου μέχρι και την 1η Ιουνίου οι δακτυλιώσεις στο Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης που διοργανώθηκαν από τον Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης.

Περισσότερα...

Οι Συμβολαιογραφικοί Σύλλογοι Ελλάδας, αφού εξασφάλισαν τον ρόλο τους στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, αποφάσισαν να σταματήσουν την αποχή τους ακόμη και από τους ελάχιστους πια πλειστηριασμούς κατοικιών από τους οποίους απείχαν.

Περισσότερα...

Η σωματική άσκηση μέσω του αθλητισμού και γενικότερα διάφορων δραστηριοτήτων, πρέπει να θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή ενός ανθρώπου σε όλες τις ηλικίες. Πόσω μάλλον στις μικρότερες ηλικίες, όπου είναι και θέμα παιδείας το να ριζωθούν σε κάθε παιδί τα οφέλη της άθλησης.

Περισσότερα...

Λογιστικά - Φοροτεχνικά