Επιλεγμένα Αρθρα

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ., έχοντας υπόψη την αυξημένη ζήτηση τροφίμων ζωικής προέλευσης κατά τις ημέρες των εορτών, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό για τα εξής:

Περισσότερα...

Τι χρειάζεται τώρα να μιλήσουμε για τους επαγγελματίες καλλιτέχνες; Ο καθένας τους έχει τη δική του φιλαυτία και πιο εύκολα μπορεί να σου χαρίσει το πατρικό του χωράφι παρά να υποχωρήσει στο ζήτημα του ταλέντου του. Όσο πιο λίγη είναι η αξία τους, τόσο πιο πολύ το θράσος κι οι αξιώσεις τους ν' αυτοθαυμάζονται, να κορδώνονται και να φουσκώνουν.

Erasmus – "μωρίας εγκώμιο"

 

 

Λίγο καιρό μετά την τόσο παραγωγική έναρξή του, το Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής "Φιλαναγνωσία" πραγματοποιεί τα επίσημα εγκαίνιά του το απόγευμα (18.00) του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου.

 

Ο Αλέκος Μυροφορίδης, ο πρώτος που ασχολήθηκε επαγγελματικά και κατέστησε γνωστό το παιχνίδι ρόλων στην Ελλάδα, θα βρίσκεται στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Φιλαναγνωσία" το μεσημέρι (12.00) του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα...

 

Γιορτινά παραμύθια για μικρούς –και όχι μόνο- παρουσιάζονται το πρωί (11.30) του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου στο βιβλιοπωλείο "Δύο".

"Χριστός γεννάται, το φως αξαίνει και το σκοτάδι μικραίνει".

 

Mustafa